Χορευτική Ομάδα Λάτιν ΠΟΦΕΠΑ

Σάββατο 16:00 - 1ος όροφος Α! ΦΕΠΑ
Χορευτική Ομάδα Λάτιν της ΦΕΠΑ

Χορευτική Ομάδα Λάτιν 2011-2012

Η αληθινή αγάπη και ο ειλικρινής εθελοντισμός γέννησε την ιδέα για την χορευτική ομάδα Λάτιν της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η ομάδα ξεκίνησε το 2011 κατά τα τέλη της ακαδημαϊκής χρονιάς με μία σχετικά ικανοποιητική συμμετοχή οικότροφων. Με λίγα μέλη από όλες τις Εστίες (Α,Β,Γ και Δ κτήρια) ξεκίνησαν τα πρώτα βήματα για το μαγικό ταξίδι του ξέφρενου χορού.

Με το νέο ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 η ομάδα ξεκίνησε με πολλούς μαθητές και με πολύ θερμό κλίμα. Εκείνη τη χρονιά η ομάδα Λάτιν άνοιξε το 7ο Φεστιβάλ των Πολιτιστικών Ομάδων ΦΕΠΑ και ξεσήκωσε τον κόσμο να πάρει μέρος στην παράσταση χορεύοντας ομαδικούς χορούς μαζί με την ομάδα μας.

Χορευτική Ομάδα Λάτιν 2012 - 2013

Χορευτική Ομάδα Λάτιν στο 8o Φεστιβάλ ΠΟΦΕΠΑ

Το 2012-2013 η ομάδα συνέχισε δυναμικά, με καινούριο κόσμο. Ξεκίνησε να λειτουργεί με το μοτίβο “ένας για όλους και όλοι για έναν”, αλληλοβοηθώντας ο ένας τον άλλον. Και έτσι ετοιμάστηκαν και συμμετείχαν στο 8ο Φεστιβάλ των ΠΟΦΕΠΑ.

Καρπός που άνθησε ταχύτατα με στοργή και αφοσίωση και από τις δύο μεριές, “δασκάλων και μαθητών” με αποτέλεσμα, εκτός των γνώσεων και εμπειριών πάνω στα συγκεκριμένα είδη χορού, άφθονο γέλιο και διασκέδαση.

Τα είδη που διδάσκουμε είναι Salsa Cubana, Merengue, Bachata, λίγο Reggaeton, Cha cha cha, Cumbia και ομαδικές χορογραφίες! Δεν διδάσκουμε κάποια συγκεκριμένα είδη χορού εφόσον δεν αποτελούμε σχολή χορού. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως “Λάτιν του δρόμου” με ελευθερία κινήσεων χωρίς περιορισμούς.

Χορευτική Ομάδα Λάτιν 2013-2014

Χορευτική Ομάδα Λάτιν 2013-2014

Ο χορός είναι μια συζήτηση του σώματος με αλληλουχία κινήσεων…