Κινηματογραφική Ομάδα ΠΟΦΕΠΑ

Κυριακή 21:00 - Πρώτος όροφος Α! ΦΕΠΑ

Κινηματογραφική Ομάδα ΠΟΦΕΠΑH Κινηματογραφική ομάδα ΠΟΦΕΠΑ έχει στόχο να προβάλει ταινίες οι οποίες θα ψυχαγωγούν και θα διασκεδάζουν τον θεατή της αφού ταυτόχρονα του δίνουν την ευκαιρία να παρακολουθήσει ταινίες τις οποίες μπορεί να μην έβλεπε ποτέ του σε κινηματογράφο χωρίς να στερηθεί την ακουστική και την οπτική μαγεία του κινηματογράφου και χωρίς να επιβαρυνθεί η τσέπη του. Οι προβολές γίνονται στον πρώτο όροφο της Α΄ΦΕΠΑ

Πως θα ενημερώνομαι;

Μπορείτε να ενημερώνεστε να προτείνεται ταινίες και να συζητάτε στον ιστότοπο μας αλλά και στο facebook του κινηματογραφικού. Η ομάδα είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε θέλει να συμμετέχει και να προτείνει τις δικές του ιδέες για ταινίες οι οποίες μπορεί να είναι και αφιερώματα σε πρόσωπα με σημαντικές και ιστορικές ταινίες ή για όποια άλλη δραστηριότητα συσχετίζεται με τον κινηματογράφο όπως, π.χ.: παραγωγή ταινιών μικρού μήκους όπως το Φονικό Πέρασμα:

Οι ταινίες που προβάλλονται έχουν επιλεγεί από τα μέλη της ομάδας παίρνοντας υπόψιν τους και τις προτάσεις που γίνονται στο mail kinimatografikofepa@yahoo.gr .

Η Είσοδος Ελεύθερη χάρη στο μεράκι των παιδιών και του τρόπου σκέψης που προωθούν οι Πολιτιστικές Ομάδες. Ύπαρξη κουτιού ενίσχυσης για την κάλυψη των εξόδων τα οποία είναι η συντήρηση του προβολέα, των ηχείων, της μηχανής ποπκόρν και τα υλικά για ποπκόρν που σερβίρονται.

Κυριακή στις 21:00 στον 1ο όροφο στην Α’ ΦΕΠΑ στις μαύρες πόρτες. Κινηματογραφική Ομάδα ΠΟΦΕΠΑ